Bevestiging door paragnost André Groote dat de ingegraveerde afdeksteen van de tombe in de piramidekamer van de "Tempel der inscripties" in Palenque, Mexico een afbeelding van een raket is en dat er in de boeg magneten zitten.

Hij vertelde mij, Hans Bergman, dat het een spoelenmachine was en over de inwendige werking van het plasma. Paragnost André Groote zag in het plasma "tegengesteld draaiende ellipsvormige elektronenstromen die tegengestelde magnetische momenten creëren. Het aantal omwentelingen van de elektronenstromen bepalen uiteindelijk de stabiliteit van het plasma." (terug te vinden in de publicatie van Hans Bergman *). "Wetenschappers moeten in de toekomst in de breedte gaan werken, want tot nu toe hebben ze alleen maar in de hoogte gewerkt." (opmerking: dat hebben ze nu in de huidige MRX toegepast waar twee kleine plasma ringen naar elkaar worden gedrukt door twee gemodificeerde S-2 machines in een configuratie).

 

 

Korte uitleg van Hans Bergman:

links: boeg met magneten, door de richting van de stroom in de magneetwindingen te veranderen zal het magnetische schild de astronaut beschermen indien de raket laveert t.o.v. de zon,

midden: reduceer astronaut in ruimtestoel, - details - knop en luchttoevoer,

rechts: fusiemachine met gemodificeerde Spheromak, gemengde uitlaat, - details - rimpelende lijnen vertegenwoordigen de vloeibare injectie zowel in het plasma als in de tweede uitlaat.

De virtuele assemblage van de fusieraketonderdelen werden door Hans geïdentificeerd d.m.v. onderdelen van de S-1 Spheromak fusiemachine te vergelijken, waarna het herkende fusieraketschema op de sarcofaag van Pacal in Palenque vervolgens een modificatie van de Spheromak mogelijk maakte om er een fusieraket van te maken, terwijl de paragnost André Groote de inwendige werking van het plasma in de fusieraket heeft uitgelegd.

Voor een verdere uitleg van de fusieraket kunt op de Engelstalige site www.fusionrocket.nl * terecht.